Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

Salon infrumusetare Brasov, salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Terranova Cosmetics Brasov

salon Brasov, salon infrumusetare Brasov, salon Bolero Brasov Tur Virtual
salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov salon brasov, salon infrumusetare brasov, salon terranova brasov

Bine ati venit

Salonul Terranova este un nume în oraşul Braşov, de la deschiderea lui şi până astăzi a demonstrat profesionalismul şi perseverenţa sunt secretele succesului.

Salonul de înfrumusetare "TERRANOVA" din Brasov, a fost înfiintat în anul 2002, in urma unui studiu de piata efectuat la comanda stilistei italiene Giulia Terranova si din care rezulta oportunitatea existentei la Brasov a unui centru, in care clientul sa beneficieze de o gama cat mai larga de servicii.

mai mult

Noutati!!!Daca sunteti elev sau student va asteptam la salon,cu carnetul si veti beneficia de urmatoarele preturi:

-tuns baieti -15 lei , pentru fete tuns+spalat+coafat = 60 lei; spalat+ coafat= 40 lei; tuns+ coafat = 40 lei.

- manichiura simpla + ojat =20 lei; pedichiura simpla + ojat = 30 lei.; intretinere unghii gel = 60 lei; constructiii unghii gel =80lei.

NOU!! BUNA ZIUA DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
HAIDETI SA NE OCUPAM PUTIN SI DE PAR.
PROPUNEREA NOASTRA PENTRU LUNA ACEASTA ESTE TRATAMENTUL DE INTINS PARUL
SPUNE ADIO PARULUI CRET,ONDULAT SAU NEDISCIPLINAT CU NOUL TRATAMENT  LISS DESIGN

VINO IN LUNA FEBRUARIE SI BENEFICIEZI DE O REDUCERE DE 30% LA TRATAMENTUL LISS DESIGN
Tratamentul LISS DESIGN este un tratament cu cheratina,care permite o intindere progresiva a firului de par.100%sigur,tratamentul garanteaza rezultate durabile pana la 3 luni. Formula fara parabeni si formaldehide ajuta la crearea parului drept,luminos si usor de pieptanat. Acest mod de recondiționare termică transformă și restabilește strălucirea părului. Tratamentul cu keratină este conceput pentru persoanele care au părul creț, rebel sau deteriorat! Prin infuzia de keratină în cuticula părului,aceasta metoda folosește ingredientul natural al părului pentru a obține o strălucire radicală, un păr neted și sănătos, o coafură ușor de aranjat. Oricine poate beneficia de Tratamentele cu keratină, chiar și persoanele cu un păr supraprocesat chimic și deteriorat. De fapt, cu cât este mai deteriorat părul, cu atât mai mult și mai bine durează tratamentul.

Recondiționează și reface firul de păr în profunzime. Rezultatul imediat este un păr moale, lucios și sănătos - spre deosebire de alte tratamente chimice, poate fi folosit pe părul vopsit.  Tratamentul cu keratină este delicat cu părul, îi îmbunătățește condiția, făcândul puternic și elastic. Mai mult, devine rezistent la umiditate și la condițiile meteo nefavorabile. Când părul este superb, strălucitor și neted în fiecare zi, timpul necesar pentru aranjat la domiciliu este mult mai scurt,singura conditie este sa se foloseasca produsele profesionale pentru utilizarea acasa pe baza de keratina.

Cu o spălare optimă de o dată pe săptămână, tratamentul durează și durează. Rezultatul final este: păr drept cu aspect lucios și sănătos.
VA ASTEPTAM CU DRAG!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre noi

SALONUL TERRANOVA ,DE LA 1 FEBRUARIE 2012 SE AFLA SITUAT PE STRADA AUREL VLAICU NR.66.

Amenajarile interioare de exceptie, impreuna cu aparatura de ultima generatie in domeniu, achizitionata de la producatori consacrati, au facut sarace cuvintele pentru prezentarea salonului Terranova.

 

mai mult

Galerie foto

[vezi galerie foto]

      Cu VOUCHERUL CADOU de la SALON TERRANOVA puteti face celor dragi o surpriza plina de frumusete.Puteti alege servicile preferate si sa le transformati intr-un cadou special si original.Ambianta placuta,personalul atent selectionat,discret si atent totodata vor transforma cadoul d-voastra intr-un adevarat rasfat pentru cei dragi.                                       Cumpara VOUCHERUL CADOU de la receptia salonului si ofera cea mai frumoasa surpriza.